Salı, Nisan 16, 2024
Ana SayfaSivil Havacılık2017-1 Ataması ile DHMİ'ye Yerleştirilen Adaylar İçin Duyuru Yayınlandı

2017-1 Ataması ile DHMİ’ye Yerleştirilen Adaylar İçin Duyuru Yayınlandı

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı ile 2017-1 atamasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne atanan adaylar için bir duyuru yayınlandı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından yayınlanan duyuru ile adayların takip etmesi gereken süreç ve istenen evraklar hakkında bilgi verildi. Adayların son evrak teslim tarihlerinin yer aldığı açıklamanın tamamı şu şekilde;

Devlet Hava Meydanları İşletmesi emrine ÖSYM Başkanlığınca yerleştirilen adayların yerleştirme işlemlerine ilişkin olarak görüşmelerde bulunmak üzere hiçbir taahhütte bulunmamak ve yol masrafları taraflarına ait olmak ve 2017/1 KPSS Tercih Kılavuzunun “Başvuru Genel Şartları ve Diğer Hususlar” başlığı altında yazılı bulunan şartları taşımak kaydıyla aşağıda istenilen belgeleri tamamlayarak DHMİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı Konya Yolu üzeri No: 32  Etiler/ANKARA adresine unvanları karşısında yazan tarihte saat 09:00’da şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İSTENİLEN EVRAKLAR

1- Kimlik Fotokopisi (Aslını ibraz etmek şartıyla) (Arkalı Önlü olacaktır)

2- KPSS Yerleştirme Belgesi internet çıktısı.

3- Mezuniyet belgesinin fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla) Yurtdışından mezun olanlar için Yüksek Öğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi gereklidir.

4- Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranının yüzde kırk ve üzerinde özürlü olmadığına ve yurdun her yerinde her türlü iklim şartlarında görev yapabileceğine dair beyanı. (EK-1)

5- Askerlik durum beyanı. (EK-2) (Askerlik yapmış ise terhis belgesinin fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla) Tecilli ise Tecilli olduğunu gösterir Askerlik Şubesi veya e devlet üzerinden alınacak belge)

6- Hakkında verilmiş bulunan mahkûmiyet hükmü veya halen devam eden ceza davası bulunmadığı ile adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydının bulunmadığını belirten beyan. (EK-3)

7- Mal bildirim formu. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalı ve kapalı zarf içinde) (EK-4)

NOT : 2 sayfalık olan Mal bildirim formu arkalı önlü olacak şekilde fotokopi ile yada yazıcıdan arkalı önlü çıktı alınarak tek sayfa halinde teslim edilecektir.

8- Banka Promosyonu alıp almadığına dair beyanı. (EK-5) (Banka Promosyonu alan adaylar promosyon tutarı ve tarih gösterir evrakı çalıştıkları yer veya Bankadan alacaktır)

9- Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışanlar için Hizmet Belgesi Aslı.

10- 12 adet vesikalık fotoğraf. (4,5 x 6 cm, son altı ay içerisinde çekilmiş ve Erkek adaylar için Kravatlı olacak şekilde)

11- 3 adet Güvenlik ve Arşiv Araştırması Formu (EK-6) (EK-7’de yer alan Güvenlik ve Arşiv Araştırması Formu doldurma talimatına göre doldurulacak)

EK EVRAKLAR

1- Ehliyet Fotokopisi (Arkalı Önlü olacaktır) (Aslını ibraz etmek şartıyla) (Sadece İş Makinaları Sürücüsü Adayları getirecektir)

2- YDS Sınav Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı) (Sadece Stajyer AIM Memuru, Mühendis (Elektronik), Programcı ve İstatistikçi Adayları getirecektir)

3- Sağlık Kurulu Raporu (Belge Aslı) “Yurdun her yerinde ARFF (Hava Alanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ) Memuru (İtfaiyeci) Olur” ibareli (ARFF Memuru Adayları getirecektir-Sağlık Raporlarında Boy ve Kilo ölçüleri yazılı olacaktır.)

4- Sağlık Kurulu Raporu (Belge Aslı) “Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır” ibareli (Stajyer AIM Memuru Adayları getirecektir)

5- SQL veya PL/SQL bildiğini gösterir belge (Sadece programcı adaylarından 391084165 ÖSYM tercih kodunu seçenler getirecektir.)

6- Oracle Veri Taban Yönetim Sistemlerini bildiğini gösterir belge (Sadece programcı adaylarından 391084165 ÖSYM tercih kodunu seçenler getirecektir.)

7- MS Visual Studio.Net(ASP.NET,C#) Platformunda WEB TABANLI YAZILIM geliştirme konusunda bilgi sahibi olduğunu veya bu konuda çalışma yaptığını gösterir belge (Sadece programcı adaylarından 391084165 ÖSYM tercih kodunu seçenler getirecektir.)

8- C# Programlama dili bildiğini veya C# kullanarak çalışma yaptığını gösterir belge (Sadece programcı adaylarından 391084165 ÖSYM tercih kodunu seçenler getirecektir.)

9- Cisco Certified Network Professional (CCNP) sertifikasına sahip olmak (Sadece programcı adaylarından 391084171 ÖSYM tercih kodunu seçenler getirecektir.)

10- Ağ güvenliği (Intrusion Prevention System(IPS) veya Firewall, UTM veya  URL filtering) konusunda en az 2 (iki) yıl çalışmış olduğunu gösterir belge (Sadece programcı adaylarından 391084171 ÖSYM tercih kodunu seçenler getirecektir.)

11- MCSA Database Administrator sertifikasına sahip olmak (Sadece programcı adaylarından 391084171 ÖSYM tercih kodunu seçenler getirecektir.)

2017-1 MERKEZİ YERLEŞTİRMESİ İLE ÖSYM BAŞKANLIĞINCA KURULUŞUMUZ EMRİNE YERLEŞTİRİLEN ADAYLAR İÇİN EVRAK TESLİM TARİHLERİ

ÜNVANLAREVRAK TESLİME GELECEK

KİŞİ SAYISI

EVRAK TESLİM

TARİHİ

MÜHENDİS272.08.2017
TEKNİKER46
TEKNİSYEN30
İŞ MAKİNALARI SÜRÜCÜSÜ30
MEMUR683.08.2017
STAJYER AIM MEMURU50
İSTATİSTİKÇİ3
PROGRAMCI5
ARFF MEMURU1404.08.2017

Adayların adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır

Mevlana Bulvarı Konya Yolu Üzeri No: 32 06330 Etiler/ANKARA.

Telefon: (0 312) 204 22 60 – 28 52 – 28 56 Faks: (0 312) 212 47 98

Elektronik Ağ: www.dhmi.gov.tr

Ekli Dosyalar

Facebook ile Yorum Yapın

Diğer Haberler

Atatürk Havalimanı 30 Dakika Hava Trafiğine Kapandı

İstanbul'da gece saatlerinde Atatürk Havalimanı 30 dakika uçuş trafiğine kapatıldı, uçaklar Ankara, Antalya ,İzmir ve Çorlu Havalimanlarına yönlendirildi İstanbul'da gece etkisini gösteren yoğun tipi ve...

1 Milyon Yolcu Barajına Dayandı

Alanya Gazipaşa Havalimanı, 2014 yılına oranla yüzde 26 büyüdü. 2014 yılında 726 bin 201 olan yolcu sayısı 2015'te 912 bin 233 kişi olduAlanya Gazipaşa...

Benzer Haberler

Tacikistan, Türk vatandaşlarına vize uygulamaya başladı

Tacikistan, Türkiye'nin nisan ayı başında aldığı e-vize kararına karşı Türk vatandaşlarına uyguladığı vizesiz rejime...

Atlanta dünyanın en yoğun havalimanı olurken, İGA İstanbul Airport ilk 10’a girdi

Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL), 2023 yılında havacılık merkezinden geçen 104.653.451 yolcuyla dünyanın en yoğun havalimanı...

Pegasus’un Mart – 2024 trafik verileri ve karbon emisyonu istatistikleri açıklandı

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. (PGSUS) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde, Mart –...

Airbus, havayollarına teslim ettiği 142 uçakla ilk çeyrekte Boeing’i geride bıraktı

Airbus, dünya çapındaki havayollarına teslim ettiği 142 uçakla ilk çeyrek teslimatlarında Boeing'i geride bıraktı.Airbus'ın yayınladığı son...

Ural Havayolları, mahsur kalan Airbus A320’yi tekrar hizmete döndürme planlarının olmadığını açıkladı

Ural Havayolları, güney Sibirya'daki Novosibirsk'in hemen dışında bir Rus buğday tarlasında mahsur kalan Airbus...

Musa Alioğlu: “Gök vatan” İsrail uçaklarına kapatılsın

Her şey, 7 Ekim 2023 tarihinde Gazze sınırından İsrail'e giren Hamas'a bağlı İzzettin El...

İnsan dışkısından uçak yakıtı üretmek için anlaşma sağlandı

İngiltere merkezli biyoyakıt şirketi Firefly, insan dışkısını uçak yakıtına dönüştürmeye hazırlanıyor.Firefly, kanalizasyon atıklarının sürdürülebilir havacılık...

British Airways yeni nesil gerçek zamanlı hava tahmini uygulamalarına geçiyor

British Airways (BA), operasyonlarını geliştirmek için iki yeni nesil gerçek zamanlı hava durumu uygulamasını kullanıma...